Sendel Varon .
| Tárgy: Sendel Varon Kedd Okt. 08, 2013 11:59 am | |
| Név: Sendel Varon Nem: Férfi Faj: Démon Kaszt: Harcos, Mágia Jellem: Semleges Kor: 40 Külső: Két méteres, szálkás izomzatú, egészen jóvágású démon. Szőke rövid haja és sárgás szeme van. Főleg a haja alatt fejét, de testét máshol is, apró szarvak díszítik. Mellkasán vörös árnyalatú minta húzódik, mely különböző érzelmi hatásra pulzáló izzásba kezdhet, mintha vért, vagy valamilyen energiát pumpálna a végtagjai felé. Ez utóbbiakon látszanak meg viszont erőteljesen a démoni vonások. Keze és lába mintha egyfajta kitinszerű, tompán fénylő, erős és tövises anyagból lenne. Sokkal nagyobb erőkifejtésre képes velük, mint egy átlagos ember, akár össze is roppanthat egy-egy kisebb tárgyat, vagy látványos, magas ugrásokra képes. Történet: Ismerős Darriel Varon neve? Segítek. Abban a rémmesében hallhattad már, ami a Nagyherceg családjának kiírtásáról szól, bár ott még nem volt főszereplő. Viszont a Polleia fáinak történetében annál inkább... Na, én lennék a fia. Nem, nem az, akitől a mese szerint retteghet Avandsong jóravaló népe, mert magával hozza a világ pusztulását, már ha persze valóban létezik. Én csak az első szülötte lennék, akit cserbenhagyott. Igen, arról már nem ejt szót a mese, hogy Darrielnek volt egy felesége, akit elhagyott azért a boszorkányért. Úgy 10-11 éves korom körül láttam utoljára. 14 évesen pedig besoroztak a Nagyherceg seregébe. Ahonnan a tíz év kötelező szolgálat után sem léptem ki, hiszen addig anyám is távozott az élők sorából, nem tudtam volna mit kezdeni magammal. Nem is értettem semmi máshoz a harcon kívül. Így újabb tíz év katonáskodás, különféle eredmények után felfigyeltek rám és egy ködös estén megkeresett a Chaladur. Nem volt kellemes a találkozás, pár napra rá mégis elfogadtam az ajánlatukat. Hát mit szépítsek rajta? Halálra untam már magam. Sok-sok ajtó megnyílt így előttem, művelődtem, tapasztaltam, csiszolgathattam a világképem. Kellett pár év, mire megelégeltem a módszereiket. Úgy az egész undorító bagázst. Nem kértem többet belőlük. Végre szabadságra vágytam, menni a saját fejem után, és soha többet nem hallgatni egyetlen parancsra sem. Csak hát ha egyszer befogadnak a Chaladur kötelékébe, onnan már nehezen szabadulsz. De dióhéjban ennyi a történetem. Így lettem dezertőr, aki árulás vádjával a kivégzése elől bujkál. Mit mondjak erre? Legalább nem unatkozom... | |
|
Avaa
| Tárgy: Re: Sendel Varon Kedd Okt. 08, 2013 1:53 pm | |
| Az előtörténeted elfogadom. Jó bujkálást. Kezdőhelyszíned: Kamagor, Wandal baltája | |
|