Métely
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

.

KezdőlapKeresésLegutóbbi képekRegisztrációBelépés

Anaan D'Andal

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Anaan D'Andal
.
.
Anaan D'Andal

Anaan D'Andal Empty
TémanyitásTárgy: Anaan D'Andal   Anaan D'Andal EmptyCsüt. Szept. 19, 2013 2:40 pm

Név: Anaan D'Andal

Nem:

Faj: Démon

Kaszt: Mágia

Jellem:

Kor: 17 éves

Külső: Fehér haj, Három pár fehér szárny, fehér ruhák, és minden más is fehér rajta, de a kék a másik kedvenc színe, ami rajta szokott lenni. Van még egy különleges sötét kék szerű nyaklánca, amit az édesanyjától kapott.

Történet: Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy lány. Ez a lány egy kedves démon volt, de nem olyan mint a többi. Neki gyönyörű fehér szárnya, fehér haja, és fehér ruhája volt, ezért mindenki körülötte utálta, és folyamatosan szekálták, kivéve egy férfit. Ő nagyon gonosz volt, de mégis, valamennyi szeretet benne is élt, és ezt ki is váltotta belőle a fehér démon. Szerelmesek lettek egymásba, és összejöttek, minden szúró szem ellenére is. És végül...  én lettem ebből. Igen, én vagyok ennek a démonnak a lánya, és éppen ezért is van az, hogy nekem sincsenek barátaim, mert én is fehér vagyok. Engem is mindenki utált, de én nem törődtem vele, éltem tovább az életem. Az apám tanított nekem fekete mágiát, az anyám pedig "fehéret". Az apám egy idő után elhagyott, hogy ne hozzak rá szégyent. Egyedül nőttem fel, társaságom csak egy sárkány bébi volt. Anyám csak párszor látogatott meg folyamatosan úton volt, de azt se tudom, hogy hol. A mesének egyenlőre itt van vége.

Anaan D'Andal A1_2013_9_19_uwksdofxpo
Vissza az elejére Go down
Lyra
Admin
Lyra

Anaan D'Andal Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anaan D'Andal   Anaan D'Andal EmptyCsüt. Szept. 19, 2013 7:24 pm

Az előtörténeted elfogadom. Jó kalandozást
Kezdőhelyszíned: Kamagor, Wandal baltája
Vissza az elejére Go down

Anaan D'Andal
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Métely :: INFORMÁCIÓK :: Karakterek :: Démonok-
Ugrás: