Métely
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

.

KezdőlapKeresésLegutóbbi képekRegisztrációBelépés

Jenna Johnson

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Jenna Johnson
.
.
Jenna Johnson

Jenna Johnson Empty
TémanyitásTárgy: Jenna Johnson   Jenna Johnson EmptyCsüt. Szept. 12, 2013 4:43 pm

Név: Jenna Johnson
Nem:
Faj: Alakváltó
Kaszt: Harcos - Késdobáló kadét
Jellem: semleges
Kor: 22 éves

Külső: Karcsú az alakja, gyönyörű világoskék szeme és fekete haja van. Nem nagyon hord rikító színeket, inkább sötétebb párti. Kedvenc ruhája hosszú nyakú, ujjatlan kék felső, nadrágja térd alá érő fekete csőnadrág. Általában mindig fekete köpenyét hordja, melynek szélén 10 centis arany csík díszeleg. Mindig átalakult formában van.

Történet: A múltam tele volt rossz dolgokkal, és ezeken nem lehet változtatni, éppen ezért is jöttem rá arra, hogy nekem csak a jövő fontos.
Regélhetnék én itt napokat, de inkább gyorsan fogom elmagyarázni, hogy miért. Először is békés családom volt, békés élettel, egészen addig, ameddig tizenkét éves koromban meg nem gyilkolták a szüleimet. A testvéreimtől elválasztottak, és ők a nagyszüleinkhez kerültek, én meg a finnyás nagynénimhez. Lehet, hogy gazdag volt és megadott nekem mindent, de egy fontos dolgot elfelejtett... a szeretetet. E nélkül nőttem fel, nem csoda, hogy ilyen vagyok. 
Visszatérve a tárgyhoz, valamikor ilyen tájt kezdtem el festegetni. Szerettem csinálni, és ügyes is voltam benne. Az egyszer biztos, hogy nem pocsékoltam el a tehetségem. Tizenöt évesen, az egyik "depis" korszakomban kezdtem el kést dobálni, és kitanultam a "szakmát". Azóta is ez a kedvenc elfoglaltságom. A testvéreimet húsz éves koromban láttam viszont, mikor a nagynéném meghalt. Én örököltem mindenét, a vagyonát, az óriási házát, viszont nekem ezek nem kellettek. Egész életemben fogva voltam tartva ebben a házban, már csak meg akartam szabadulni tőle, de azért... mégis. Hatalmas volt... ilyet nem szokás csak úgy ott hagyni, ezért a testvéreimnek adtam, és én elmentem. Persze párszor meglátogatom őket. Azóta két év telt el, és nem történt velem semmi, ezért úgy döntöttem... keresni fogom a bajt, hogy legyen egy kis izgalom.

Ezeket nyilatkozta a testvére: - Nem volt semmi gond vele egészen a nagy botrányig. Rendesen neveltek minket, de hát mit lehet tenni egy ilyen esemény után. Azt hiszem tizenkétéves volt, amikor megtörtént. Elég jól tartotta magát, de aki ismerte, az tudta, hogy mélyen legbelül... összeomlott. Megszűnt az a világ amiben élt, és ezt nem tudta elfogadni. Nagynénjéhez költözött, mi meg a nagymamáékhoz. Mikor újra találkoztunk, akkor mesélt el nekem pár dolgot, de biztos, hogy titkolt valamit, és én ennek a végére akartam jártam. Csak ekkor szembesültem azzal, hogy valójában mi történt. Semmi szeretetet nem kapott, és ennek a hatása csak tizenöt éves korában jelent meg. Depressziós és gonosz lett. Kést dobált folyamatosan, én meg nem értettem, és talán még most se igazán, hogy minek tette ezt? Aznap, amikor ez a korszaka elmúlt, valami más is eltűnt vele együtt. Azóta már nem egy barátságos kislány, hanem egy erős és durva nő. Sosem felejtem el amikor kilépett a ház ajtaján, és ezzel a pár lépéssel... teljesen megváltozott. Nekem adta a házat, és utána eltűnt a sűrű erdőben. Azóta is csak párszor látom, és ezért úgy érzem, hogy elvesztettem az egyik testvérem.

Jenna Johnson A1_2013_9_14_vr9dxw5m09
Vissza az elejére Go down
Lyra
Admin
Lyra

Jenna Johnson Empty
TémanyitásTárgy: Re: Jenna Johnson   Jenna Johnson EmptySzomb. Szept. 14, 2013 1:13 am

Az előtörténeted nagyon klassz lett, elfogadom!:)
Jenna Maecarban, a Dicső Ildan szállóban szállt meg éjszakára, innen kezdődik el a kalandod.
Vissza az elejére Go down

Jenna Johnson
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Métely :: INFORMÁCIÓK :: Karakterek :: Alakváltók-
Ugrás: