Métely
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

.

KezdőlapKeresésLegutóbbi képekRegisztrációBelépés

Taia Nabi

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Taia Nabi
.
.
Taia Nabi

Taia Nabi Empty
TémanyitásTárgy: Taia Nabi   Taia Nabi EmptySzomb. Okt. 12, 2013 3:53 pm

Név: Taia Nabi

Nem:  Nő

Faj: Elf

Kaszt: Tudós

Jellem: Semleges

Kor: 14 éves

Külső: Általában röviden hordja fehéres-szőke haját, de a szemöldöke barna színű. A szeme lillás beütéssel szürke. Pisze orra van. Szája halvány rózsaszín, bőre fehér. Gondolom mondanom se kell, hogy hegyes a füle. Eléggé karcsú, alacsony termetű.

Történet:
Sokat gondolkozom olyan kérdéseken hogy: Miért...? Mint például, hogy én miért vagyok én? De inkább az állatokkal és a természettel foglalkozom.  És nem véletlenül. Ott minden és mindenki olyan szabad. A szüleim nagyon szigorúak voltak. Sosem engedtek el sehova, mindig suli után egyből haza. Áááá. Ez úgy idegesített. A legjobb iskolát akarták nekem, és emiatt reggelente egy órát utaztam. Tudom, hogy ez nem számít sok időnek, de én utálok utazni. Eleve a szó milyen furcsa. Utazni. Na mindegy. Ott tartottam, hogy suliba megyek. Hát ez nem volt mindig igaz. A tanárral sem szoktam mindig egyet érteni. Mindig olyan h0lyén magyaráznak. Nem csoda, hogy senki nem érti az anyagot. A szüleim, legfőképp az anyám mindig azt várta el, hogy tökéletes legyek, de tökéletes senkiből és semmiből sincs. Mondjuk volt egy dolog amit nekik egyszer se mondtam el. Egy titok rólam amit eddig még senki se tudott. A sok tudományos kísérletről, meg ilyenekről. Egy nap betelt a pohár nálam és elszöktem. Az utcán élek jelenleg, de párszor be szoktam menni a suliba, főleg a könyvtára miatt. Átlagos napjaimat ott töltöm. Csak ott éreztem igazán jól magam. A nagy csend a sok könyv. A két kedvencem körülbelül. Hát ennyi eddig. Pápá.

Taia Nabi A1_2013_10_12_oqz95mxfbz
Vissza az elejére Go down
Lyra
Admin
Lyra

Taia Nabi Empty
TémanyitásTárgy: Re: Taia Nabi   Taia Nabi EmptySzomb. Okt. 12, 2013 7:16 pm

Az előtörténeted elfogadom.
Kezdőhelyszíned: Fidra, Egyetemi könyvtár
Vissza az elejére Go down

Taia Nabi
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Métely :: INFORMÁCIÓK :: Karakterek :: Elfek-
Ugrás: