Taia Nabi .
| Tárgy: Taia Nabi Szomb. Okt. 12, 2013 3:53 pm | |
| Név: Taia Nabi Nem: Nő Faj: Elf Kaszt: Tudós Jellem: Semleges Kor: 14 éves Külső: Általában röviden hordja fehéres-szőke haját, de a szemöldöke barna színű. A szeme lillás beütéssel szürke. Pisze orra van. Szája halvány rózsaszín, bőre fehér. Gondolom mondanom se kell, hogy hegyes a füle. Eléggé karcsú, alacsony termetű. Történet: Sokat gondolkozom olyan kérdéseken hogy: Miért...? Mint például, hogy én miért vagyok én? De inkább az állatokkal és a természettel foglalkozom. És nem véletlenül. Ott minden és mindenki olyan szabad. A szüleim nagyon szigorúak voltak. Sosem engedtek el sehova, mindig suli után egyből haza. Áááá. Ez úgy idegesített. A legjobb iskolát akarták nekem, és emiatt reggelente egy órát utaztam. Tudom, hogy ez nem számít sok időnek, de én utálok utazni. Eleve a szó milyen furcsa. Utazni. Na mindegy. Ott tartottam, hogy suliba megyek. Hát ez nem volt mindig igaz. A tanárral sem szoktam mindig egyet érteni. Mindig olyan h0lyén magyaráznak. Nem csoda, hogy senki nem érti az anyagot. A szüleim, legfőképp az anyám mindig azt várta el, hogy tökéletes legyek, de tökéletes senkiből és semmiből sincs. Mondjuk volt egy dolog amit nekik egyszer se mondtam el. Egy titok rólam amit eddig még senki se tudott. A sok tudományos kísérletről, meg ilyenekről. Egy nap betelt a pohár nálam és elszöktem. Az utcán élek jelenleg, de párszor be szoktam menni a suliba, főleg a könyvtára miatt. Átlagos napjaimat ott töltöm. Csak ott éreztem igazán jól magam. A nagy csend a sok könyv. A két kedvencem körülbelül. Hát ennyi eddig. Pápá. | |
|
Lyra Admin
| Tárgy: Re: Taia Nabi Szomb. Okt. 12, 2013 7:16 pm | |
| Az előtörténeted elfogadom. Kezdőhelyszíned: Fidra, Egyetemi könyvtár | |
|