Métely
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

.

KezdőlapKeresésLegutóbbi képekRegisztrációBelépés

Kisiskola és kollégium

Go down 
3 posters
SzerzőÜzenet
Lyra
Admin
Lyra

Kisiskola és kollégium Empty
TémanyitásTárgy: Kisiskola és kollégium   Kisiskola és kollégium EmptyCsüt. Okt. 10, 2013 3:03 pm

...
Vissza az elejére Go down
Layra Dasardoran
.
.
Layra Dasardoran

TémanyitásTárgy: Re: Kisiskola és kollégium   Kisiskola és kollégium EmptyKedd Okt. 29, 2013 4:41 am

Frekakin orvosi előadásába hallgattam bele, mikor lebuktam, pedig már pár hete itt voltam és ügyesen elrejtőztem. Most szedhettem a sátorfámat. Utánam is eredtek páran, hogy azonosítsam magam, nem igazán volt errefelé sok sötételf. Lerítt rólam, hogy "betolakodó" vagyok. Ismertem már valamennyire a helyet, így a megfelelő folyosók felé vettem az irányt. Berontottam egy szobába, amiről tudtam, hogy üres volt, de akkor meglepetten tapasztaltam, hogy már nem az.
- Ssss - tettem mutatóujjam szám elé, hogy jelezzem az elf lánynak a dolgok állását. Reméltem nem fog beköpni.
Taia Nabi
.
.
Taia Nabi

TémanyitásTárgy: Re: Kisiskola és kollégium   Kisiskola és kollégium EmptyKedd Okt. 29, 2013 8:42 am

El lett intézve az otthonom, és egy külön szobám is volt. Csak én voltam ott egyedül, még. Éppen egy könyvet olvastam az ágyamban a fajokról, amikor hallottam valami zajt a folyosóról. Felakartam volna állni és körbenézni, de túl nagy kedvem nem volt hozzá. Úgyhogy csak tovább henyéltem. Nem volt véletlen az a zaj, egy lányt üldöztek, aki merő véletlenségből, pont az én szobámba menekült. Gondoltam nem kavarodok bele még. Egy sötételf volt, lehet ezért is üldözik. Nem nagyon kedvelik őket errefelé. Nekem semlegesek, ugyan olyanok mint a többiek. Csak feküdtem az ágyban és néztem a lányt.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Kisiskola és kollégium   Kisiskola és kollégium Empty

Kisiskola és kollégium
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Métely :: CALSEDORN :: Svt. Patrinorus Egyetem-
Ugrás: